احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

حمایت مشاور امنیتی بایدن از حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در تماس تلفنی با مشاور امنیت داخلی تل‌آویو، بر حمایت آمریکا از امنیت رژیم صهیونیستی و آنچه که «حق دفاع از خود در برابر حملات موشکی» از نوار غزه توصیف شده، تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آمریکا بامداد پنجشنبه از تماس تلفنی «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید با «تساحی هانقبی» مشاور امنیت داخلی رژیم موقت صهیونیستی خبر داد.

 

کاخ سفید طی بیانیه‌ای با اعلام این خبر گفت که سالیوان با هانقبی درباره وضعیت نوار غزه و تبادل آتش بین گروه‌های مقاومت با رژیم تروریست صهیونیستی گفتگو کرده است.

 

بر این اساس، مشاور امنیت ملی کاخ سفید مانند همیشه با چشم‌پوشی از جنایات و کودک‌کُشی اشغالگران صهیونیست علیه مردم فلسطین، «بر حمایت قاطع دولت آمریکا از امنیت اسرائیل و همچنین حق آن برای دفاع از خود در برابر حملات موشکی بی‌رویه» تاکید کرد.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «سالیوان همچنین به ادامه تلاش‌های منطقه‌ای برای میانجی‌گری جهت آتش‌بس اشاره و بر لزوم کاهش تنش‌ها و جلوگیری از تلفات بیشتر تاکید کرد».

 

این تماس تلفنی در حالی انجام شده که ساعتی پیش حمله موشکی رژیم صهیونیستی به آپارتمانی در خان‌یونس، به شهادت ۳ فلسطینی و زخمی شدن چند نفر دیگر منجر شد.

 

رسانه‌های فلسطینی تایید کردند «علی حسن غالی» از اعضای شورای نظامی «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی و برادر او «محمود غالی» و یک نفر دیگر در حمله به خان‌یونس به شهادت رسیدند./ فارس

ارسال نظر